Welkom op de website van de Stichting "Vrienden van het Oude Raadhuis". 

De gemeente Castricum heeft één van de mooiste hotels in Nederland, zelfs voor de 3e keer een Michelin notering. Hotel "Het Oude Raadhuis", daar kunnen we trots op zijn!

Maar we zijn er nog niet.

Met het oprichten van de Stichting "Vrienden van het Oude Raadhuis" in 2013 is een eerste stap gezet naar de instandhouding van dit monumentale pand . 

U zult zich afvragen, "waarom moet er ondersteund worden" ?

Een monumentaal pand als dit kost meer aan onderhoud per jaar dan een traditioneel gebouw.

We hebben bewust gekozen voor de vorm van een stichting omdat deze stichting niet gericht is op het maken van winst.

Dit is een stichting die op zoek gaat naar "Vrienden van het Oude Raadhuis" die zich de komende jaren gezamenlijk met ons gaan inspannen voor de post “onderhoud”.

Wij hebben als stichting tot doel gesteld voor de komende jaren, zolang dat nodig blijkt, een financiële bijdrage te leveren specifiek voor het onderhoud van dit mooie monumentale pand zodat dit mooie hotel, dat als openbare gelegenheid fungeert, waar iedere burger kan trouwen, in luxe kan overnachten, de kwaliteit van het hotel en de gemoedelijkheid van het management en personeel kan beleven.

Dit Hotel moet behouden blijven voor de gemeente Castricum en hoe kunt u ons helpen. Lees op onze website hoe U ons kunt helpen en als bedrijf of persoon "Ambassadeur", "VIP-Member" of "Vriend" kunt worden.

Let op: alle financiële bijdrage aan de Stichting zijn strikt bedoeld voor het onderhouden van het monumentale pand. Doet u ook mee?

Met dank,

Henk Beentjes

Voorzitter Stichting “Vrienden van het Oude Raadhuis”

adres secretariaat: Meester Ludwigstraat 11, 1901PS te Castricum